Lotusläkarna, Kungsbacka

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 12:00 | Mån-Tis 13:00 – 19:00 | Ons-Tor 13:00 – 16:00

Tjänster

Lotusläkarna, Kungsbacka

Vi är en privatläkarmottagning där landstingstaxa och frikort gäller. Vi erbjuder specialistkompetens inom Allmänmedicin, Ortopedi, Allmänkirurgi samt helprivat Plastikkirurgi och Kardiologi.

Vi utför operationer i egen operationssal framför allt inom handkirurgi så som karpaltunnel, ganglion, triggerfinger, Dupuytrens kontraktur med framför allt nålfasciotomi, De Quervain samt

framfotskirurgi så som hallux valgus, hallux rigidus, skräddarknuta, hammartå, Morton, nageltrång, framfotssmärta/metatarsalgi. Vi utför även andra ingrepp så som borttagande av födelsemärken,

hudtumörer, maligna melanom, basaliom, aterom, fettknöl/lipom och hudknutor.

Vår vaccinationsmottagning har förmånliga Drop-in tider varje dag och erbjuder så väl resevaccinationer som influensavaccinationer.

Vi arbetar med företagshälsovård och erbjuder hälsokontroller till både privatpersoner och företag samt utför diverse läkarintyg som exempelvis körkortsintyg, intyg för sjöfolk, friskintyg, mm.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och utför förutom ovanstående operationer även titthålsoperationer (artroskopi) av knän och axlar.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.