Läkargruppen Munka Ljungby

Vi är en verksamhet i Praktikertjänst AB som ingår i Vårdval Skåne. Vår målsättning är att erbjuda dig och din familj god tillgänglighet till hälso- och sjukvård av hög kvalitet och trevligt bemötande. Vår verksamhet erbjuder dig och din familj besök hos familjeläkare, BVC-sköterska, distriktssköterska, diabetessköterska, undersköterska, kurator, dietist och arbetsterapeut.

Vi har ett nära samarbete med sjukgymnasterna på Engelholm Rehab Center, som även har en filial här på Läkargruppen.

Vår barnavårdcentral finns på Familjens Hus i Munka Ljungby, Ahlefelds gata 5.

Äldrevårdsmottagning för dig som är 75 år och äldre. Direkttelefon: 0431-31 13 77 helgfri måndag-fredag kl 13.00-16.00.

Mittemot Läkargruppens huvudentré finns kostnadsfri parkeringsplats.

Vi ingår i en gemensam Kvälls- och helgmottagning i Ängelholm som är placerad på akutmottagningen Ängelholms sjukhus. Alla besök där är tidsbokade. Öppettider: helgfri vardag kl 17.00-20.00 och helger 08.15-16.30. Telefonbokning: 0431 – 58 71 00.

Information till patienter

För dig som är äldre än 75 år Ring telefonnummer: 0431-3113377. Öppet måndag till fredag mellan klockan 13.00 och 16.00.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.