Läjeskliniken, Träslövsläge

Välkommen till Läjeskliniken!

Alla besök sker efter tidsbokning via telefon eller webbtidbok.

Läjeskliniken är en fullt utrustad vårdcentral med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnavårdscentral, provtagning, diabetesmottagning, tobaksavvänjning, spirometriundersökning av alla KOL- och astmapatienter. Vi erbjuder också alla typer av resevaccinationer. Förutom de kompetenser som alltid finns tillgängliga på Läjeskliniken har vi tillgång till psykolog, BVC-psykolog, KBT-terapeut, arbetsterapeut, medicinsk fotvård och fysioterapeut via avtal med andra vårdenheter (se mer information om våra samarbetspartners via vår hemsida www.lajeskliniken.se).

Vi erbjuder webbtjänsten 1177.se, där du kan förnya recept, boka samt av- och omboka besök.

Våra BVC-sköterskor har även amningsmottagning dit du kan vända dig för råd och stöd. Du kan även titta in och amma när du har vägarna förbi i vilsam och trivsam miljö.

Vid behov av tolk vid ditt besök beställer vi detta när du bokar tid.

Vi använder journalsystemet VAS som är gemensamt för Region Halland. Detta gör att vi har möjlighet att ta del av journalhandlingar från dina andra vårdkontakter. Detta för att kunna ge dig en säker och trygg vård.

Vi tar vanlig patientavgift vid våra besök enligt Region Hallands gällande taxa.

Läjeskliniken är en miljömedveten vårdcentral.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.