Kvinnoklinikens mottagning Värnamo sjukhus

Kvinnoklinikens gynekologiska mottagning är en specialistmottagning dit du kan vända dig för rådgivning och behandling av olika kvinnosjukdomar. Besöken kan vara bokade eller akuta. Du kan själv ta kontakt med mottagningen, utan att först vända dig till annan mottagning.

Hos oss kan du också komma i kontakt med kurator för samtal om du, eller dina anhöriga, behöver stöd i din situation.

Har du några synpunkter på vården som du vill delge oss är du välkommen att meddela dessa via våra e-tjänster.

Information till patienter

Om den läkare du har fått tid till blivit sjuk eller fått förhinder ordnar vi en annan läkare till ditt besök. Om det är viktigt för dig vilken läkare som behandlar dig vill vi bemöta dina önskemål om det är praktiskt möjligt och inte diskriminerar någon. Läs mer om bemötande och diskriminering i vården.

Hos oss utbildar vi framtidens duktiga barnmorskor och läkare. I vårt dagliga arbete kan du möta några av dem. Du har rätt att tacka nej. Vi tackar för din förståelse.

Har du några synpunkter på vården som du vill delge oss är du välkommen att meddela dessa via våra e-tjänster.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.