Kuratorsmottagningen Laholmshälsan, Laholm

Öppettider

| Tis-Tor 08:00 – 16:30

Tjänster

Kuratorsmottagningen Laholmshälsan, Laholm

Den lilla mottagningen med det stora hjärtat! Lättillgänglig, nära och personlig omvårdnad. Våra läkare har gott om tillgängliga tider för dig som patient och gott om tid för varje möte. Vi sätter patienten och dennes välmående i fokus, och engagemang och gott bemötande är centralt. Det visar inte minst resultatet på primärvårdsmätningen, där vi tre år i rad rankats som Laholms bästa vårdcentral. Förutom vårdcentral har vi även företagshälsovård i samma byggnad.

Hjärtligt välkommen

PS. Läs mer på vår hemsida www.laholmshalsan.se. Företaget har en ekonomisk förening som ägare, vilket innebär att allt ev. överskott i verksamheten återinvesteras och kommer våra patienter och kunder till del.

Information till patienter

Vår kurator har inriktning KBT (kognitiv beteendeterapi).

Samtalsbehandling kan erbjudas vid oro, ångest, sömnsvårigheter, fobier, nedstämdhet, självkänsla och självbild, stress, existentiella frågeställningar etc.

Fokus är på här och nu och framåt.

Besöket ingår i högkostnadsskyddet.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.