Kungshälsans vårdcentral Huskvarna

Öppettider

| Mån-Fre 07:45 – 15:30 Laboratoriet | Mån-Fre 08:00 – 17:00 Vårdcentralen

Tjänster

Kungshälsans vårdcentral Huskvarna

Kungshälsan erbjuder primärvård av högsta kvalitet med hjälp av erfaren, välutbildad personal och unika, välkomnande lokaler mitt i Huskvarna. Under samma tak finns apotek, laboratorium, sjukgymnastik med flera verksamheter, vilket ger en välfungerande helhet.

Kungshälsan tillhör Vårdcentralerna Bra Liv, som är en del av Region Jönköpings län. Din hälsa är vår vinst.

Tidsbokad sköterskemottagning, telefon 036-32 35 20, måndag-fredag kl 09.00-12.00, 13.00-16.00.

När du besöker oss vill vi att du börjar med att gå till receptionen på entréplanet. Därefter är du välkommen att ta hissen eller trappan upp till Kungshälsans väntrum på plan 5.

Information till patienter

Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

Gäller det ett livshotande tillstånd – ring alltid 112!

Ålder

Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.