Kungsbacka Hudläkarmottagning, Kungsbacka

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 17:00 | Fre 08:00 – 12:00

Tjänster

Kungsbacka Hudläkarmottagning, Kungsbacka

Välkommen till oss på Kungsbacka Hudläkarmottagning. Vi är fyra specialistläkare inom hudsjukdomar och hudtumörer som startat en ny hudmottagning med hög kompetens. Vår mottagning ligger centralt beläget i Kungsbacka.

Behöver du som patient hjälp med bedömning av utslag, kroniska hudsjukdomar, födelsemärken eller misstänkta hudtumörer kan vi hjälpa dig.

Från och med 27/1 kan du söka vård hos oss via remiss från din vårdcentral alternativt skriver en egenremiss där du själv beskriver din problematik (egenremiss till oss hittar du enklast på 1177 men även på vår hemsida www.khm.nu).

Vi kan erbjuda olika varianter av behandling och vår personal är erfaren och välutbildad.

Misstänkt hudcancer högprioriteras och ges snabbt tid.

Information till patienter

Remisskrav

Egenremiss, remiss från annan vårdenhet

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.