Kungälvs Rehab Center, Kungälv

Öppettider

| Mån 07:00 – 17:00 | Tis 07:00 – 16:00 | Ons-Tor 07:00 – 17:00 | Fre 07:00 – 14:00

Tjänster

Saknas

Kungälvs Rehab Center, Kungälv

Sjukgymnast i Kungälv med OMT-utbildning – steg 3

På Kungälvs Rehab Center är vi specialiserade på Ortopedisk Manuell Terapi (OMT).Vi har funnits här som din sjukgymnast i mer än 25 år och har över 30 års erfarenhet i yrket.

Utöver OMT arbetar vi med McKenziemetoden, Medicinsk TräningsTerapi (MTT) och neuromuskulär aktivering (som även kallas Neurac och Redcord). Vi använder oss även av kinesiotejp, laser och akupunktur vid behandling av ex smärta. Vi har också möjlighet att diagnosticera med ultraljudsscanning. Med andra ord har vi mycket goda förutsättningar att hitta en behandlingsform som passsar dig och hjälper dig att få tillbaka funktion och styrka så snabbt det bara är möjlig.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.