Kundservice, Folktandvården Skåne AB

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 16:00

Tjänster

Saknas

Kundservice, Folktandvården Skåne AB

Folktandvården Skåne finns på flertalet orter runtom i Skåne. Närmare hälften av skåningarna får idag sin tandvård hos oss. Vi erbjuder både barn och vuxna såväl allmäntandvård som specialisttandvård.

Hos oss arbetar drygt 1400 kunniga och engagerade tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och annan servicepersonal för att våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna.

Folktandvården Skånes kundservice svarar för hela Folktandvården Skåne och sitter stationerade på huvudkontoret. Huvudfokus är att svara på frågor som kommer in gällande Frisktandvård och akut tandvård.

Kundservice har även en växelfunktion och hanterar samtal som ska vidarekopplas till medarbetare på klinikerna och huvudkontoret. Huvudkontorets reception tillhör kundserviceavdelningen.

Öppettider: måndag-fredag 07.30-16.00

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.