KRY Vårdcentral Lund Filial Stortorget, Malmö

Öppettider

| Mån-Fre 08:10 – 19:00 | Lör-Sön 10:00 – 16:00

Tjänster

Saknas

KRY Vårdcentral Lund Filial Stortorget, Malmö

KRY Malmö

KRY tillhandahåller vård som utformas efter dig, på ett sätt som passar in i ditt liv och din vardag. På vår mottagning i Malmö får du snabbt en tid när du behöver, och i vår app finns hjälpen tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar – med bara några minuters väntetid.

EN VÅRDMOTTAGNING ATT TRIVAS PÅ

Vår mottagning i Malmö är praktiskt belägen mitt på Stortorget, alldeles intill centralstationen. Hit välkomnar vi dig när du behöver hjälp, för vårdmöten som faktiskt börjar i tid. Här möts du av engagerad personal som vet vad de pratar om.

ALLTID VÅR TILLHANDS

Oavsett om du behöver träffa en läkare, prata med en psykolog, rådgöra med en sjuksköterska eller bara förnya ett recept så finns vi här för dig. Genom att alltid ha engagerad personal tillgänglig via vårdmöten, gör vi det både enklare och trevligare att få vård – när du än behöver, var du än befinner dig.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.