Krontandläkarna Magnus Groop, Kungsbacka

Öppettider

| Mån-Tor 07:10 – 18:00 | Fre 07:10 – 14:10

Tjänster

Saknas

Krontandläkarna Magnus Groop, Kungsbacka

Kliniken är en liten och personlig mottagning i centrala Kungsbacka. Vi jobbar för att skapa förtroende och trygghet i vår relation med patienten. Vi ser munnen som en helhet och kan erbjuda allt från vanliga undersökningar, röntgen, rotfyllningar till mer kosmetiska ingrepp som till exempel tandblekning.

Vi använder oss av en digital röntgen som är mer pedagogisk än det gamla sättet. På kliniken finns det möjlighet att vid din undersökning ta ditt blodtryck och mäta blodsocker. Självklart kostnadsfritt!

Krontandläkarnas koncept bygger på kontinuitet i relationen med patienten. Vi är anslutna till Praktikertjänst som säkerställer kvaliteten i vården, hjälper till med administration och håller koll på lagar och föreskrifter.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.