Kris- och samtalsmottagningen för anhöriga

Öppettider

| Mån 09:00 – 11:30 | Mån 13:00 – 15:00 | Ons-Fre 09:00 – 11:30 | Ons-Fre 13:00 – 15:00

Tjänster

Kris- och samtalsmottagningen för anhöriga

På Kris- och samtalsmottagningen arbetar socionomer och psykologer som är legitimerade psykoterapeuter och vana vid situationer som anhöriga kan ställas inför. Mottagningen erbjuder psykoterapi och psykologiskt stöd till föräldrar, syskon och andra nära anhöriga till personer med funktionsnedsättning bosatta i Stockholms län.
Det behövs ingen remiss för att komma till oss, utan du kan själv ta kontakt. Du väljer själv om du vill komma hit enskilt, som par eller tillsammans med din familj.

För information:Vi är en del av Habilitering & Hälsa och alla våra mottagningar tar sedan den 1 oktober 2019 ut en avgift på 100 kronor om du inte kommer till ett bokat besök eller lämnar återbud mindre än 24 timmar före besöket.

För allmän rådgivning då vi har stängt vill vi hänvisa till Habilitering & Hälsas frågetjänst, telefon 08-123 350 10  http://habilitering.se/resurscenter

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.