Kranskärlsmottagning Kungälv, Kungälv

Öppettider

| Mån Dygnet runt End telefonsva

Tjänster

Saknas

Kranskärlsmottagning Kungälv, Kungälv

Kranskärlsmottagningen är en del av medicinmottagningen. Kranskärlssjuksköterskor följer upp patienter som haft en hjärtinfarkt med avseende på medicinering och sekundärprevention. Hjärtskola är en del av kranskärlsmottagningen. Hjärtskola är till för patienter som vårdats på sjukhuset för hjärtinfarkt, efter ballongsprängning (PCI) eller kranskärlsoperation (CABG). Med hjälp av läkare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator får patienter kunskap om sin sjukdom och riskfaktorer samt råd om vad man kan göra för att leva ett fortsatt bra liv.

Information till patienter

Parfym och dofter: Många människor är överkänsliga mot parfym och andra starka dofter. Vi är därför tacksamma om du tar sådan hänsyn.

Tobak: Hela sjukhuset, både inomhus och utomhus, är ett rökfritt område. Utomhus finns särskilt angivna platser där rökning är tillåten.

Ålder

Vi tar emot patienter som är 16 år eller äldre.

Information till besökare

Besöksregler

Parfym och dofter: Många människor är överkänsliga mot parfym och andra starka dofter. Vi är därför tacksamma om du tar sådan hänsyn.

Tobak: Hela sjukhuset, både inomhus och utomhus, är ett rökfritt område. Utomhus finns särskilt angivna platser där rökni

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.