Könssjukvård, Göteborg

Öppettider

| Mån-Tor 10:30 – 11:30 Tidsbok/Rådgiv | Mån-Sön Dygnet runt Avbokning

Tjänster

Saknas

Könssjukvård, Göteborg

Mottagningen undersöker, behandlar och följer upp patienter med misstanke om könssjukdomar.

Har du testat dig på klamydia.se och är positiv, kan du komma för behandling hos oss eller om du fått partnerbrev/samtal.

På vår mottagning kan du testa dig för sexuellt överförbara infektioner. För övriga sjukdomar och diagnoser såsom kondylom och utslag bör du söka på ex. vårdcentral för bedömning först. Om behov finns för bedömning eller behandling har vårdcentralen möjlighet att skriva remiss till oss.

Avbokning: 031-343 83 31, dygnet runt

Tids-/Ombokning och rådgivning 031-343 83 31 måndag-torsdag 10.30 – 11.30

Kurator: 031-343 83 39, 031- 342 42 82 (svarar i mån av tid)

Tider kan även bokas via 1177.se e- tjänst sök Könsmottagningen Sahlgrenska Sjukhuset Finns tider att boka till läkare vid besvär och tider till sköterska för att testa sig för säkerhets

Information till patienter

Remisskrav

Vid vissa diagnoser önskas remiss från tex primärvård.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.