Klinisk fysiologisk avdelning

Öppettider

| Mån-Tor 07:30 – 16:30 | Fre 07:30 – 15:00

Tjänster

Klinisk fysiologisk avdelning

Huvuduppgiften inom klinisk fysiologi är att bedöma funktion och eventuella funktionsrubbningar inom olika organsystem. Organsystemen är till exempel hjärta, kärl, hjärna, njurar, lungor, mag-tarmkanal och de nedre urinvägarna.

Antalet anställda på kliniken är cirka 20 personer. Här arbetar såväl läkare som biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare och undersköterskor.

Information till patienter

Till oss kommer du på remiss från annan vårdgivare. Svar på undersökningen får du från läkaren som skickat remissen till oss. Ta med legitimation och eventuell lista på dina mediciner.

Om du vill ha journalkopior på undersökningar du har gjort på fysiologiska kliniken ber vi dig kontakta den klinik som skickade remissen till oss.

Du kan avboka din tid på telefonnummer 0455- 734287 dygnet runt, glöm inte att uppge ditt personnummer.

Remisskrav

Alla undersökningar kräver remiss från läkare.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.