Klinisk fysiologi Umeå

Öppettider

| Mån-Fre 07:30 – 16:00

Tjänster

Klinisk fysiologi Umeå

Hos oss undersöks du så att vi kan bedöma olika organs funktioner. Främst utreder vi funktionen hos lungor, hjärta-kärl, mage-tarm och njurar. Vi utför även behandlingar.

Information till patienter

Vid besök

Undvik parfym eller andra starka dofter. Ta med kallelse, legitimation samt eventuellt frikort eller högkostnadskort. Anmälan sker i receptionen i centralhallen, västra entrén, 15 minuter före bokad undersökningstid. Patienter bokade för att utföra vilo-ekg behöver inte anmäla sig i centralreceptionen före bokad tid. Alla patienter som ska utföra undersökning på Klinisk fysiologi A11 eller A12 hänvisas till att ankomstregistrera sig i terminalen som finns i början på korridoren.

Bokningsinformation

Logga in i våra e-tjänster längre upp på sidan eller ring 090-785 12 45 för tid-, om-, och avbokning av besök samt vid frågor om remiss och väntelista. För att aktivera eller avaktivera SMS-påminnelse inför ditt bokade besök måste du kontakta Klinisk fysiologi för att registrera eller avregistrera ditt mobilnummer.

Remisskrav

Ja.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.