Klara Logopedmottagning Alvik

På Klara logopedmottagning arbetar erfarna logopeder med stor kunskap och engagemang. Vi erbjuder utredning och behandling för barn och vuxna med tal- och språksvårigheter, röstbesvär, läs- och skrivsvårigheter samt sväljsvårigheter.
Vi erbjuder LSVT LOUD – en effektiv behandling för personer med Parkinsons sjukdom, och i vissa fall personer med röst- och talsvårigheter av andra orsaker.
Utöver mottagningsbesök gör vi hembesök i hemmet och på boende för patienter som inte kan ta sig till mottagningen.
Vi tar emot barn kostnadsfritt och vuxna mot ordinarie patientavgift 100:-
Du behöver remiss för att komma till logoped. Vi tar emot e-remisser via Take Care. Pappersremisser skickas till: Klara logopedmottagning, Katrinebergsvägen 6, 5 tr, 117 43, Stockholm
Besök gärna vår hemsida: https://www.klarakompetens.se/for-kunder/logoped/
Vi finns i Liljeholmen, Globen, Alvik och Norrtull

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Logopedi

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.