Kista BUMM ADHD

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Kista BUMM ADHD

Vi erbjuder dig kvalificerade och motiverande utredningar och behandlingar inom olika områden som till exempel mag- tarm och urinvägar, utveckling- och tillväxtstörningar, oklara infektioner och hudutslag-, samt astma och allergier. Vi utreder, behandlar och följer även upp ADHD samt barnfetma som en viktig del av vårt uppdrag. Vi kan dagligen erbjuda akuta tider. Alla är välkomna att höra av sig till oss oavsett geografisk tillhörighet.

Välkommen till Kista BUMMKista BUMM är en nyöppnad privat barn- och ungdomsmedicinsk mottagning som drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting. All vård är avgiftsfri. Vi har inget remisskrav, förutom till ADHD utredningar.
Till oss är du som är 0 till 17 år välkommen, oavsett om du har en remiss eller söker på egen hand. På mottagningen samarbetar erfarna barnläkare, barnsjuksköterskor, undersköterskor och barnpsykolog med stort engagemang. Vi har även möjlighet att konsultera kollegor inom olika specialiteter för att kunna ge just dig ett så professionellt bemötande som möjligt.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning, ADHD

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.