Kirurgmottagning

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 15:00

Tjänster

Kirurgmottagning

På Kirurgmottagningen möter du kirurger, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har hand om nybesök och återbesök till kirurg samt telefonrådgivning och sjuksköterskemottagning.

Vi tar emot remisser gällande nednstående diagnoser:
-Achalasi
-Anala fistlar
-Bukväggsbråck, navelbråck, ärrbråck
-Gallsten
-Gastroesofagal reflux
-Hemorrojder
-Ljumskbråck
-Kirurgiska ingrepp vid ulcerös colit, MB Crohn och divertikulit
-Kolon- och rektalcancer
-Stomibråck

Vår Obesitasmottagning består av dietister och sjuksköterskor som har hand om uppföljning och kontroller efter obesitasoperationer. Detta sker 6 veckor, 1 år och 5 år efter operation. Våra dietister ingår även i teamet kring patienter med cancer i mag- och tarmkanalen med kostrådgivning både innan och efter operation. Dietisterna träffar också andra patienter på mottagningen som är i behov av kostråd.

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.