Kirurgmottagning ViN obesitas, Kirurgiska kliniken ViN

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 13:00

Tjänster

Kirurgmottagning ViN obesitas, Kirurgiska kliniken ViN

Den kirurgiska behandlingen mot sjuklig fetma har bedrivits på Vrinnevisjukhuset i över tio år. Operationsmetoden gastric bypass (GBP) är en effektiv och väl dokumenterad metod som utförs med hög säkerhet. Viktminskningen leder till en klar förbättring av livskvalitet, diabetes och riskfaktorer för hjärt-kärlsjukdomar.

För mer information; se under “Vårt utbud”.

Information till patienter

När du som patient ringer till vårt telefonnummer kommer du till ett datoriserat telefonisystem, som gör att du får en egen tid när vi ringer upp dig. Du knappar in ditt telefonnummer där du vill bli nådd eller talar in ett meddelande, glöm inte att ange ditt telefonnummer, och vi ringer upp dig på angiven tid. Detta innebär att du inte behöver riskera att få upptagetton eller sitta fast i en telefonkö.

Remisskrav

Ja

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.