Kirurgklinik avdelning 48, Karlskrona

Öppettider

| Mån-Sön 11:30 – 19:00

Tjänster

Saknas

Kirurgklinik avdelning 48, Karlskrona

Hos oss på vårdavdelning 48 vårdar vi patienter med sjukdomar i mage- och tarmkanalen, bukspottskörtel, lever samt galla.

På vår vårdavdelning jobbar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kökspersonal. Vi har även ett nära samarbete med sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kurator. Patienterna har, tillsammans med sina anhöriga, rätt till delaktighet och information i besluten kring sin egen vård och ett gott bemötande som bygger på god etik.

Information till patienter

Mobiltelefon är tillåtet att använda på avdelningen. Tänk på att visa hänsyn till medpatienter.

Du får gärna använda din egen dator på avdelningen men vi ansvarar inte för den. Trådlöst internet (Wi-Fi) finns att tillgå.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Sön 13:00 – 19:00

Besöksregler

Kontakta personalen om det finns behov för utökade besökstider. Vi är en blom- och parfymfri avdelning.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.