Kirurgimottagningen Nyköpings lasarett, Nyköping

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 12:00 | Mån-Tor 12:45 – 16:00

Tjänster

Kirurgimottagningen Nyköpings lasarett, Nyköping

Specialistmottagningar i mag-tarm, övervikt, åderbråck och strumakirurgi. Vi utför även mindre operationer i lokalbedövning. Här finns klinikens stomiterapeut.

På Kirurgmottagningen har specialistläkare i mag-tarm, urologi, åderbråck, strumakirurgi och allmänkirurgimottagningar med olika undersökningar och provtagningar. På mottagningen urförs också mindre operationer i lokalbedövning. Sjuksköterskor med specialistutbildning har egen mottagning och telefonrådgivning. På kirurgmottagningen finns även kirurgklinikens stomiterapeut. Vi handlägger också all överviktskirurgi i regionen med mottagning och operationer.

Information till patienter

För våra allergikers trevnad vänligen undvik starka dofter.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.