KBT via internet: Depression och Paniksyndrom, Örebro län

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:30

Tjänster

KBT via internet: Depression och Paniksyndrom, Örebro län

Internetbehandlingen är ett samarbete mellan Psykiatrin och Närsjukvården och samordnas från Utvecklingsenheten för psykoterapi och psykologisk behandling. Behandlingen som erbjuds är helt internetbaserad, bygger på kognitiv beteendeterapi och har utvärderats med gott resultat i forskningssammanhang. Den behandling som erbjuds i dagsläget riktar sig till vuxna med depression. Man anmäler sitt intresse för behandlingen via 1177 Vårdguiden. För att kunna bedöma om behandlingen passar får du först svara på ett antal frågor. Sedan görs en bedömning av psykolog, och du blir kontaktad av oss. En anmälan betyder inte automatiskt att du får behandling.

Behandlingen sker via 1177 Vårdguidens e-tjänster. För att logga in på 1177 behöver du e-legitimation eller Mobilt Bank-ID. Detta skaffar du enklast hos din bank. Om du inte är folkbokförd i Örebro län fungerar inte anmälan via 1177. Då måste du kontakta oss först och berätta att du vill göra en intresseanmälan till internetbehandling för depression.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.