Karlshamn Ungdomsmottagning

Öppettider

Saknas

Tjänster

Karlshamn Ungdomsmottagning

Om du är under 26 år och har funderingar över kropp och själ kan du vända dig till oss.

Vi vill att du ska känna att respekt, jämlikhet och öppenhet präglar ditt möte med oss, oavsett vad du söker för eller oberoende av religion, kulturell bakgrund, funktionshinder, sexuell läggning eller sexuell identitet och oavsett kön.

Vår ungdomsmottagning är HBTQ-certifierad och miljöcertifierad.

Varmt välkommen!

Information till patienter

Telefontid tidbokning: 0454-732790

Vi har call-back på telefonen. Det innebär att du får göra val vem du vill prata med och sen får du en tid när vi ringer upp dig. Du kan ringa in till callback under hela dygnet.

Du kan även boka tid på: http://karlshamnum.bokadirekt.se Där lägger vi ut vissa av våra lediga tider 14 dagar i taget , hittar du ingen ledig tid så ring på callback.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.