Jourmottagningen Västerås

Öppettider

| Mån-Fre 15:00 – 23:00 | Lör-Sön 09:00 – 23:00

Tjänster

Jourmottagningen Västerås

Om du blir sjuk eller skadar dig under kvällar och helger när vårdcentralen inte är öppen kan du vända dig till Jourmottagningen med besvär som inte kan vänta till nästa vardag.

Jourmottagningen ligger i anslutning till akutmottagningen på sjukhusområdet i Västerås (ingång 36). Du behöver inte ringa i förväg för att boka tid.

Det går även att boka tid via Mina Vårdkontakter på 1177 till Jourmottagningen Västerås.

Ska du boka tid för ett BARN måste du först lägga till barnet, till vänster under “agera ombud, lägg till barn” lägger man till barnet som ska besöka läkaren. Och sedan måste man vara inne på barnets inlogg/sida för att boka tid till Jourmottagningen Västerås!

Behöver du råd om vård? Sök på 1177.se eller ring 1177 och tala med en sjuksköterska, precis som vanligt.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.