Jourmottagning, Vårdcentralen Finspång

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 21:00 | Lör-Sön 10:00 – 19:00

Tjänster

Jourmottagning, Vårdcentralen Finspång

Här kan du få hjälp om du blir sjuk eller skadad och inte kan vänta tills nästkommande vardag.

Kapaciteten är begränsad och tiderna är reserverade för medicinska problem som inte kan vänta till nästkommande vardag. På Jourmottagningen görs inga utredningar och möjligheterna till provtagning är begränsade kvällar och helger.

Endast tidbokade besök tas emot. Du kan logga in under rubriken Våra E-tjänster och boka en tid direkt. Tiderna läggs ut fortlöpande. Om det inte finns någon ledig tid, försök igen lite senare.

Ring 1177 innan du bokar en tid på Jourmottagningen. Sjuksköterskorna som svarar ger dig allmänna medicinska råd, gör en medicinsk bedömning och lotsar dig vidare om du behöver besöka oss eller en akutmottagning.

Vi allvarliga akuta tillstånd, ring 112.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.