Järna vårdcentral

Medicinsk rådgivning och bokning av läkartid sker via mottagningssköterska på telefon 08-409 156 00. Telefonen är öppen för bokning mellan 08.00-17.00. Du ringer in via vårt bokningssystem och får välja en telefontid då mottagningssköterskanringer upp dig.

När vårdcentralen är stängd hänvisar vi till Husläkarjouren Södertälje som har öppet måndag – fredag kl 17-22 samt lördag – söndag kl08-22. Tidsbokning sker på telefon 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112.

Här finns hälso- och sjukvård för hela familjen. Vi erbjuder en samlad verksamhet med husläkarmottagning, distriktsskötemottagning och diabetesmottagning samt barnhälsovård, mödravård och hemsjukvård. I samma byggnad finner du även Aleris Rehab Järna med sjukgymnastik,arbetsterapi och dietist. Du hittar oss centralt på Storgatan 13 i Järna.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Husläkarverksamhet

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.