Järfälla Ungdomsmottagning

Öppettider

Saknas

Tjänster

Järfälla Ungdomsmottagning

Ungdomsmottagningen finns för dig upp till 23 år. Besöken är gratis!

Hetero- homo- bi eller transsexuell – alla är välkomna med frågeställningar, tankar eller problem. Inga frågor är för små eller för stora.

Hos oss kan du prata om relationer, nedstämdhet, oro, kroppen, sexualitet, preventivmedel, menstruation, könssjukdomar, graviditet eller abort och mycket annat.

Vi som jobbar här är kuratorer, barnmorskor och läkare. Vi har tystnadsplikt vilket betyder att vi inte får berätta för föräldrar eller andra vem som har varit här, utom i de fall där det finns risk för någons liv eller hälsa. Om du undrar kring tystnadsplikten är det bara att fråga personalen.
 

När det gäller öppettider för Järfälla Ungdomsmottagning så uppdateras de kontinuerligt på webbplatsen. Se webblänk.

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Ungdomsmottagning

Driftsform

Driftsform: Kommun

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.