Isotopmottagning Sahlgrenska sjukhuset, Göteborg

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 16:00

Tjänster

Saknas

Isotopmottagning Sahlgrenska sjukhuset, Göteborg

Isotopmottagning är placerad på onkologen Jubileumskliniken.Här behandlas olika diagnosgrupper med radioaktiva isotoper.Alla besök är planerade.

Mottagningen bemannas av sjuksköterskor, onkolog-läkare, endokrinologer samt sjukhus-fysiker.Våra telefontider är måndag till fredag 08.00-09.00 och besvaras av en sjuksköterska. Vid behov konsulteras en läkare.Har du som patient fått behandling på mottagningen och har frågor ring de nummer som du fått med i den skriftliga informationen vid behandlingsdagen.

Information till patienter

Som patient får du en kallelse hemskickad med tid för första besöket.Du får också en vägbeskrivning.Vid frågor eller förhinder ring på telefontid 031-3422582 måndag – fredag 08.00-09.00.

Du kan också använda dej av Mina Vårdkontakter.

Gå alltid via kassan innan besöket.Kassan ligger på strålbehandlingen gula stråket 6.Isotopmottagningen ligger på blå stråket 2 botten våning. Skyltar finns.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Fre 09:00 – 16:00

Besöksregler

Framkomligheten samt möjligheten till parkering inom sjukhusområdet är i dagsläget mycket begränsad. Parkeringshus finns i nära anslutning till sjukhuset.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.