Intensivvårdsavdelning ViN, Anestesi intensivvårdsklinik ViN

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Intensivvårdsavdelning ViN, Anestesi intensivvårdsklinik ViN

Vid Intensivvårdsavdelningen (IVA) ViN behandlas och övervakas patienter i alla åldrar som är svårt sjuka eller som genomgått större operationer.

Personaltätheten är hög dygnet runt och läkare, sjuksköterskor och undersköterskor arbetar tillsammans med kurator och sjukgymnast i team kring patienten.

Avdelningen har 6 intensivvårdsplatser och 3 platser för övervakning efter operationer.

Telefontider:

Man kan ringa när som helst med förbehåll att det kan vara svårt för oss att svara under morgonarbetet (06.00-10.00) och vid skiftbyte (14.00-14.30 och 21.00-21.30).

Besökstider:

IVA har öppna besökstider. Ta gärna kontakt med oss innan besök. På grund av oförutsägbara situationer kan väntetider uppstå och man kan i vissa fall bli ombedd att lämna salen. För att skapa en lugn och trygg miljö kring patienten begränsar vi antalet besökare till max två personer per tillfälle.

IVA ligger på plan 2 i huvudbyggnaden ovan och till höger om stora entrén till Vrinnevisjukhuset.

Information till patienter

Remisskrav

Ja

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.