Intensivvårdsavdelning Örnsköldsvik

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Intensivvårdsavdelning Örnsköldsvik

IVA är en specialavdelning för svårt sjuka patienter som kräver noggrann övervakning, avancerad behandling och omvårdnad efter till exempel olycksfall, hjärtsjukdom, svåra infektioner och postoperativ vård.

Intensivvårdsavdelningens vårdplatser är utrustade med avancerad medicinteknisk utrustning.

På IVA arbetar anestesiläkare med inriktning mot intensivvård i ett team kring patienten tillsammans med specialutbildad sjuksköterska i intensivvård, undersköterska och sjukgymnast. Målet är att ge bästa möjliga vård till den enskilde patienten.

Intensivvårdsavdelningen (IVA) Örnsköldsvik är en del av länsverksamheten Operation och Intensivvård.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Sön Dygnet runt

Besöksregler

IVA har inga fasta besökstider, besök kan ske efter överenskommelse. För att besöka en patient på IVA kontakta avdelningen.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.