Intensivvårdsavdelning Kristianstad

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Intensivvårdsavdelning Kristianstad

Vi tar hand om dig som behöver vård och övervakning dygnet runt när du har blivit akut och svårt sjuk, genomgått en stor operation eller skadat dig i en olycka. Det kan bland annat vara kritiska tillstånd som en blodförgiftning, hjärtstopp, problem att andas eller skador i och på kroppen. Ofta behöver man vara nedsövd och få vård i en respirator.

Information till besökare

Besökstider

Mån-Sön Dygnet runt

Besöksregler

Vi har inga bestämda besökstider, men det är bäst att komma på eftermiddagen eller kvällen. Vi strävar efter att patienten ska få vila kl. 11.00-13.00. För att skapa en lugn och trygg miljö runt patienten ber vi dig att begränsa antalet besökare till max två personer åt gången.

Tänk på allergirisken – ta inte med blommor.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.