Intensivakut Solna, Karolinska Universitetssjukhuset

Öppettider

| Mån-Sön Dygnet runt

Tjänster

Saknas

Intensivakut Solna, Karolinska Universitetssjukhuset

Intensivakuten tar emot patienter som kommer med ambulans, helikopter eller är remitterad från en annan vårdgivare om medicinskt behov finns. Övriga patienter får söka sig till något av de andra sex akutsjukhusen eller tio närakuter i länet. Kontakta 1177 Vårdguiden för information om vilken mottagning som är närmast för dig med hänsyn till vårdbehov.

Till Intensivakuten kommer patienter som akut behöver Karolinskas högspecialiserade resurser.Dessa patienter tar vi emot:Trauma- och larmpatienter via ambulans eller helikopterPatienter i behov av akut tryckkammarbehandling eller hjärt-lungmaskin.Patienter som redan går under behandling på Karolinska, kommer också, efter kontakt med sjukhuset, att kunna komma till Intensivakuten om de blir akut dåliga.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.