Inside Team AB

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 18:00

Tjänster

Saknas

Inside Team AB

Inside Team är en privat psykolog- och psykiatrisk mottagning med landstingsavtal inom neuropsykiatriska utredningar och medicinsk behandling  för barn och vuxna. Inside Team erbjuder även psykologisk behandling (KBT), handledning inom neuropsykiatri och KBT.

Vi välkomnar såväl barn, ungdomar och vuxna till vår mottagning. Våra uppdragsgivare är landsting, vårdcentraler, skolor, särskolor, behandlingshem och privatpersoner.

Våra medarbetare är legitimerade psykologer med KBT-inriktning, barn- och vuxenpsykiatriker, läkare med neuropsykiatrisk kompetens, beteendevetare samt legitimerad sjuksköterska.
 
Mottagning på Kungstensgatan 46, 1 tr.
 
Telefontid då sjuksköterska svarar
tisdag-onsdag samt fredag kl: 09.15-10.00
telefonnr: 08-410 353 20

 
Telefontid då psykolog svarar
måndag-torsdag 13.00-14.00
telefonnr: 08-650 90 65
 

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.