Infektionsmottagningen ViN, Infektionskliniken

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 15:00

Tjänster

Infektionsmottagningen ViN, Infektionskliniken

På infektionsmottagningen kontrolleras, behandlas och utreds patienter med infektionssjukdomar. Några exempel på sjukdomar som utreds och behandlas är immunbrist, hepatit, HIV, infektioner i leder och tropiska sjukdomar. En del av de sjukdomar som lyder under Smittskyddslagen kontrolleras på infektionsmottagningen. På kliniken utförs även smittspårning för att se varifrån en smittsam sjukdom kommer och vilka personer som kan ha smittats. På infektionsmottagningen arbetar sjuksköterskor, läkare, vårdadministratörer, kurator, sjukgymnast och dietist.

Information till patienter

Vi använder oss av telefonsystemet TeleQ. Det innebär att du inte behöver vänta kvar i telefonkö utan du får uppge det nummer du vill bli kontaktad på så ringer vi upp dig under dagen eller nästkommande vardag. Möjlighet finns även att avboka tid.

Remisskrav

Nej

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.