Infektionsmottagning, Karlskrona

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:30 | Fre 08:00 – 12:30

Tjänster

Infektionsmottagning, Karlskrona

På infektionsmottagningen undersöker och behandlar vi olika typer av akuta och kroniska infektioner.

Vi tar också hand om patienter som ska ut och resa och behöver vaccineras. Till mottagningen hör också en könsmottagning som behandlar sexuellt överförbara sjukdomar.

Vi har telefonrådgivning hela dagen. Om vi inte kan svara direkt går det bra att lämna meddelande om återbud via telefonsvarare. Vid akut behov av kontakt med oss går det även bra att ringa sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177 (inget riktnummer behövs inom Blekinge).

Utnyttja gärna våra e-tjänster där du kan avboka tid, boka vissa tider till köns- och vaccinationsmottagningarna och få ditt recept förnyat.

Vi har även vaccinationsmottagning. Läs mer under fliken Vårt utbud.

Information till patienter

Könsmottagning:

Se fliken Vårt utbud.

Vaccinationsmottagning:

Måndag och torsdag 13.30-16.15

Drop-in vaccination:

Tisdag och torsdag 08.00-10.00. För dig som redan har varit här och vaccinerats och ska ha påfyllning av vaccin så går det bra att komma på dessa tider.

För att kontakta vår kurator, ring telefonnummer 0455-73 44 20.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.