Infektionsavdelningen, Östersund

Öppettider

Saknas

Tjänster

Saknas

Infektionsavdelningen, Östersund

Avdelning 30 består av 17 vårdplatser varav 10 rum med separat ingång för möjlighet till isoleringsvård.

Här ges akut vård företrädesvis för patienter med smittsamma infektionssjukdomar. Här kan även andra klinikers smittsamma patienter vårdas i väntan på smittfrihet, ex. vis barn med vattkoppor eller patienter som överförts från sjukhus utanför norden.

Information till besökare

Besöksregler

Du är när som helst välkommen att besöka din anhörig. Dagtid besöker du avdelningen via ingång 5a, Köpmangatan 3, och går sedan upp en trappa. Ring på ringklockan märkt “Avdelning 30” så får du hjälp av avdelningspersonalen att hitta rätt. Under kvällar, nätter och helger är dörren vid ingång 5a låst. Då ringer du på den ringklocka som är märkt “Porttelefon infektion” som finns bredvid dörren.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.