Idunkliniken, Skellefteå

Öppettider

| Mån 07:30 – 16:00 | Tis 07:30 – 17:00 | Ons 07:30 – 16:00 | Tor 07:30 – 17:00 | Fre 07:30 – 12:00

Tjänster

Saknas

Idunkliniken, Skellefteå

Välkommen till Idunkliniken, tandläkare Anton Elenius.

Vi erbjuder allmän vuxentandvård, allt från förebyggande till rehabiliterande tandvård, på en liten och personlig klinik.

Mycket fokus läggs idag på förebyggande tandvård för att kunna behålla tänderna friska hela livet. Ibland krävs dock mer komplicerande behandlingar för att kunna behålla eller återfå god tuggförmåga och estetik. Allt detta är inom vårt behandlingspanorama, i vissa mer komplicerade fall samarbetar vi med specialister.

Vi tar emot nya patienter!

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.