Idrottsrehab Kalmar

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 19:00

Tjänster

Saknas

Idrottsrehab Kalmar

Idrottsrehab Kalmar är en sjukgymnastik, primärvårds- och idrottsskademottagning. Mottagningens målsättning är att medverka till att människor, så länge som möjligt, oavsett sjukdom och skada, kan leva ett så aktivt liv som möjligt. Målet är också att såväl elitidrottare som motionärer i alla åldrar så snabbt som möjligt komma tillbaka efter skada. Alla patienter som är i behov av primärvårdsrehab är välkomna med eller utan remiss från läkare. Mottagningen drivs av Sofia Ryman Augustsson, Leg fysioterapeut, Med Dr, Specialistsjukgymnast i fysisk aktivet och idrottsmedicin, Registered International Sports Physical Therapist (internationell specialist).

Information till patienter

Boka via: https://webbtidbok.bokadoktorn.se/app/Sne0uo

eller via e-post: idrottsrehabkalmar@gmail.com eller ring: 070-190 61 14. Återkoppling sker senast helgfri vardag dagen efter mail eller intalat meddelande på telefon.

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.