Hötorgstandläkarna, Norrmalm

Öppettider

| Mån 08:00 – 16:00 | Tis 09:00 – 18:00 | Ons-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 13:00

Tjänster

Saknas

Hötorgstandläkarna, Norrmalm

Jag och mitt team, bestående av Benita Käld tandhygienist och Madeleine Ahlberg tandsköterska, bedriver tandvård mitt på Hötorget. Vårt mål är att alla, nya som gamla patienter ska känna sig välkomna och få en kvalitativ behandling på ett lugnt sätt. Vi tror på att alla patienter ska informeras om munstatus och kostnader.

Vi tar emot allt från tandvårdsrädda och patienter med stort behandlingsbehov till de som vill få estetisk tandvård.Om det skulle behövas har vi ett gott samarbete med specialister för att våra patienter ska få bästa möjliga vård. Vi anstränger oss för att bedriva Grön Tandvård när det gäller de material vi använder.

Har avtal med Stockholms Läns Landsting – allmän barn- och ungdomstandvård. Ta kontakt med mottagningen för att lista ditt barn, därefter kallas barnet regelbundet till tandvården.

Välkommen till oss!

Boka tid direkt

https://boka.frenda.se/boka/341586

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.