Hörselrehabilitering Skellefteå

Öppettider

Saknas

Tjänster

Hörselrehabilitering Skellefteå

Hörselrehabiliteringen finns till för dig som upplever att dina möjligheter till delaktighet och samspel med omgivningen har minskat till följd av en hörselnedsättning, ljudöverkänslighet eller tinnitusbesvär. För personer med kombinerad syn- och hörselnedsättning ges stödet i ett team som är gemensamt med synrehabiliteringen.

Du som bor i Malå, Norsjö, Robertsfors, Skellefteå, Sorsele och Storuman kan vända dig till hörselrehabiliteringen i Skellefteå.

Hörselrehabilitering Skellefteå ingår i Habiliteringscentrum.

Information till patienter

För att få stöd av oss ska det finnas en konstaterad hörselnedsättning, dövhet eller ljudöverkänslighet. Du som har besvär av tinnitus behöver en remiss från läkare eller audionom.

Remisskrav

Ja, om du söker enbart för tinnitus

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.