Hörselmottagningen Varberg, Varberg

Till Hörselmottagningen är personer över 20 år med hörselnedsättning som vill ha en utprovning av hörapparat eller hörseltekniska hjälpmedel välkomna.

På hörselmottagningen mäter vi din hörsel och vid behov förskrivs individuellt anpassade hjälpmedel som vi lär dig och dina närstående att hantera.

Vi erbjuder rådgivning och utprovning av arbetstekniska hjälpmedel till din arbetsplats.

Du kommer till oss genom remiss från läkare på din vårdenhet eller egenremiss, kontaktar oss via 1177.se eller på vår telefontid.

Har behov av service av dina hörselhjälpmedel kontaktar oss via 1177.se eller på vår telefontid.Hörselmottagningen finns i Falkenberg, Halmstad, Hylte, Kungsbacka, Laholm och Varberg.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.