Hörselhabiliteringen Halmstad, Halmstad

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:00 | Fre 08:00 – 12:00

Tjänster

Hörselhabiliteringen Halmstad, Halmstad

Hörselhabiliteringen finns i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. I Halmstad och Kungsbacka är det uppdelat i Barn- och ungdoms- samt Vuxenteam och i Varberg finns Barn- och ungdomsteam. Vår uppgift inom hörselhabiliteringen är att ge kunskap om din hörsel och ge dig verktyg att underlätta och hantera din hörselsituation utifrån dina förutsättningar i hemmet, i skolan eller arbetet och på fritiden.

Är du under 20 år med hörselnedsättning/dövhet eller närstående är du välkommen att kontakta Barn- och ungdomsteamet.

Är du över 20 år och har frågor om din hörsel, hörapparat eller hörselmätningar ska du istället kontakta Hörselmottagningen.

Är du över 20 år och i behov av pedagogiskt och/eller psykosocialt stöd och har haft kontakt med Hörselmottagningen eller är du närstående och upplever svårigheter på grund av att någon i familjen inte hör är du välkommen att kontakta Vuxenteamet.

Rehabilitering kan ske individuellt och i grupp.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.