HÖRSELEXPERTEN Stockholm Vällingby

Öppettider

Saknas

Tjänster

HÖRSELEXPERTEN Stockholm Vällingby

Hörselexperten är en Auktoriserad Hörselklinik där du av våra Leg. Audionomer får en Leverantörsoberoende rådgivning om hörapparater. Önskar du hjälp med hörseltest och anpassning av hörapparater så kontakta oss för tidsbokning. Behöver du hjälp när hörapparaten inte fungerar finns Öppet hus mellan 13-16 (alla dagar före helgdag, då vi stänger tidigare), för service, reparation eller försäljning av batterier och hörapparatens tillbehör, där du är välkommen utan tidsbokning. Hos oss kan du också få offert för Arbetstekniska hjälpmedel, när du är inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande. Vi hjälper också till att hörselanpassa din arbetsplats i samarbete med Försäkringskassan. 

Om du behöver dämpa för hörselskadligt buller på din arbetsplats eller på din fritid finns formgjutna CE-märkta och godkända hörselskydd. Kontakta oss för tidbokning eller dina frågor. – Välkommen

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Primär hörselrehabilitering

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.