Hörntanden Team Kutti, Örebro

Öppettider

| Mån 07:00 – 13:30 | Tis 09:30 – 17:00 | Ons 09:30 – 18:00 | Tor-Fre 07:00 – 13:30

Tjänster

Saknas

Hörntanden Team Kutti, Örebro

Välkommen till vår trivsamma praktik i korsningen Storgatan/Järnvägsgatan i Örebro.

Här tar vi hand om dig och dina tänder i en lugn miljö med mycket erfaren och omtänksam personal.

Teamet består av tandhygienist Helena Thor, tandläkare Vesa Kutti och tandskörskorna Ingela och Veronica. Vårt mål är att du ska ha friska tänder hela livet och dina besök hos oss ska vara så behagliga som möjligt. Vi har stor erfarenhet av barn- och ungdomar.

Vi utför estetisk tandvård som blekning och skalfasader. Om du saknar en eller flera tänder finns möjlighet till behandling med bro eller implantat.

Vår duktiga tandhygienist Helena Thor behandlar karies och tandlossning och hjälper dig med egenvård. Vi har över 15 års erfarenhet av implantattandvård. Är du i behov av enklare tandreglering erbjuder vi behandling med Inman Aligner. Vi talar förutom svenska även engelska och finska på mottagningen och kan stödtecken.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.