Hörcentralen Sunderby sjukhus

Öppettider

| Mån-Tor 08:30 – 10:30

Tjänster

Hörcentralen Sunderby sjukhus

Hörcentraler finns på sjukhusen i Sunderbyn, Kalix, Piteå och Gällivare. Till hörcentralen kommer du med remiss från läkare.

Personalen vid hörcentralen har två huvudsakliga arbetsuppgifter, att utföra olika diagnostiska mätningar och att prova ut hörhjälpmedel lämpliga utifrån din hörsel och dina behov.

Förutom hörapparater finns många andra hörseltekniska hjälpmedel till exempel, hörselslinga, telefonhjälpmedel, väckningsanordningar.

Audionomen som du möter vid besöket kan svara på frågor och ge dig råd om hjälpmedlen samt informera om eventuella kostnader.

På hörcentralen vid Sunderbyn sjukhus finns ototekniker som kostnadsfritt kan justera och laga öroninsatser. I vissa fall bör avtryck göras hos audionom. Om behov av detta finns, kontakta hörcentralen för vidare handläggning.

Information till patienter

Som hörapparatanvändare har du ett eget ansvar att kontakta oss inom hörselvården om din hörapparat behöver justeras eller repareras.

Tekniska hörselvården utför kostnadsfria reparationer av hörapparater och har öppet alla vardagar kl.08.00-11.00.

Vid frågor går det bra att kontakta oss via telefon:0920-28 30 71,

E-post: thv@norrbotten.se eller

SMS: 010-150 30 40

OBS! Om ni skickar e-post eller SMS måste ni komma ihåg att uppge namn och personnummer

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.