Handentandvården, Haninge

Öppettider

| Mån 07:00 – 18:00 | Tis-Tor 07:00 – 17:00 | Fre 07:00 – 13:00

Tjänster

Saknas

Handentandvården, Haninge

Leg. tandläkarna Amanjh Hamed och Amin Ghannadi hälsar alla välkomna till Handentandvården som ingår i Praktikertjänst Tandvård.

Vi ser fram emot att möta dig i vår nyrenoverade och modernt utrustade mottagning. Här erbjuder vi dig all form av tandvård, från akutvård och implantat till barntandvård. Vår mottagning håller öppet när du kan, för att du inte ska behöva ta ledigt från arbetet. Hos oss är hela familjen välkommen.

Vårt team består av två tandläkare, tre tandhygienist och tre tandsköterskor samt en receptionist. I våra lokaler finns även en ortodontist. Tillsammans arbetar vi för en hög kvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Hos oss bemöts Du professionellt och med omtanke. Vi följer Socialstyrelsens föreskrifter och är anslutna till Försäkringskassan där Du kan nyttja det allmänna tandvårdsstödet.

På vår mottagning talas förutom svenska även engelska, ryska, persiska, arabiska, kurdiska och turkiska.

Information till patienter

– Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

– Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

– Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.