HandCenter Göteborg, Göteborg

Öppettider

| Mån-Tor 08:00 – 16:30 | Fre 08:00 – 14:00

Tjänster

Saknas

HandCenter Göteborg, Göteborg

HandCenter Göteborg är en komplett handkirurgisk klinik som utreder och behandlar alla diagnoser inom handkirurgi. Hos HandCenter Göteborg arbetar bara specialister i handkirurgi med bred erfarenhet.

Till vår mottagning kan du söka på följande sätt:

Privatbetalande vård:

Du som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss och du står själv för alla kostnader så som röntgenundersökning, provtagning, behandlingar och operation mm. Frikort gäller inte. Ett första läkarbesök kostar 2 809 kr och rehabbesök 1 100 kr.

Sjukvårdsförsäkring:

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan du söka vård hos oss. Vi har avtal med alla försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag för vidare handläggning.

Via vårdgaranti:

Läs om vårdgarantin här: http://www.handcenter.se/vardgaranti-goteborg/

Fria vårdvalet:

Läs om fria vårdvalet här: http://www.handcenter.se/fria-vardvalet-goteborg/

Information till patienter

Vill du veta mer om HandCenter besök gärna vår hemsida www.handcenter.se

Driftsform

Driftsform: Privat

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.