Hallunda BUMM

Öppettider

| Mån-Fre 08:00 – 17:00

Tjänster

Hallunda BUMM

Vi är en barnmedicinsk mottagning som tar emot barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år som har en kronisk eller komplkicerad sjukdomsbild, som till exempel astma och allergi, eksem, fetma, utredningar av tillväxtavvikelse bland annat.
Vi tar även emot barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år med symtom på psykisk ohälsa och som riskerar att utveckla psykisk sjukdom som depression och ångest.
Vi genomför neuropsykiatriska utredningar med frågeställning ADD/ADHD samt behandling och uppföljning. Remiss krävs för denna utredning.
Sjuksköterskemottagningen erbjuder uppföljningar efter läkarbesök samt exempelvis pricktest, spirometri, inhalationer och enklare provtagning.
Vi kan erbjuda ett antal oplanerade besök per dag. För akuta ärenden skall ni ta kontakt med akutsjukvården i första hand.
Vi som arbetar här är barnläkare, barnläkare med specialisering i neurologi, allergi och kardiologi. Barnsjuksköterskor och undersköterskor.
Välkomna!

Vi har avtal med region Stockholm inom

  • Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning

Driftsform

Driftsform: Privat, vårdavtal

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.