Habiliteringscenter Stockholm vuxna

Öppettider

| Mån-Tor 08:15 – 16:30 | Fre 08:15 – 15:30

Tjänster

Habiliteringscenter Stockholm vuxna

MER INFORMATION: För mer information se habilitering.se För allmän rådgivning när vi har stängt vill vi hänvisa till Frågetjänst på Habiliteringens resurscenter, 08-123 350 10. habresurscenter.slso@sll.se

OM OSS:
Vi är en del av Habilitering&Hälsa.Vi ger insatser till dig som är vuxen (18 år och äldre) och som har en omfattande funktionsnedsättning såsom intellektuell funktionsnedsättning,autism,rörelsenedsättning.Vi ger även stöd till anhöriga/personal i din närhet.Insatser ges av fysioterapeut/sjukgymnast,arbetsterapeut,kurator,logoped,psykolog eller specialpedagog.Vi vänder oss till dig som bor i Enskede/Årsta/Vantör, Hägersten/Liljeholmen,Skärholmen,Älvsjö,Södermalm.För att kunna ansöka om habilitering måste du visa att du, eller den person ansökan gäller, har en funktionsnedsättning.Det kan vara genom remiss från läkare, ett läkarintyg eller en utredning.Våra mottagningar tar ut en avgift på 100 kr om du inte kommer till ett bokat besök eller avbokar mindre än 24 timmar innan bokat besök. Habilitering är avgiftsfri.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region

Kontakta denna vårdgivare / klinik

Du har rätt att kontakta denna vårdgivare. Lämna inga känsliga personuppgifter. Ditt meddelande skickas direkt till vårdgivaren och sparas inte av oss. Kontaktuppgifter till vårdgivaren kommer från Socialstyrelsens Vårdgivarregister. Om vårdgivaren inte har kontaktuppgifter hos Socialstyrelsen skickas inget mejl. Om det finns direktlänkar till bokningar och kontakt i beskrivningen ovan så bör du använda de länkarna istället.

Lägg till klinik eller ändra information.